Annette Nordstrøm på besøk.
De siste dagene har det vært litt stille på bloggen vår, men bak i kulissene koker det! Vi er endelig ferdige med oppussingen på småbruket og tilbake i full jobb igjen etter høstferien. Men før vi deler med dere oppussingsresultatet her ifra, så har vi lyst å viser dere hvordan det ferdige resultatet av suitene ble i Lofoten på Solsiden Brygge.
I sommer har vi tatt turen tilbake til Solsiden Brygge i Ballstad. Dette rorbuhotellet har en egen sjarm som man sent glemmer og lengter tilbake til. I år som i fjor leverer stedet opp til alle forventninger og mer en det.
Da var det mandag igjen og en ny uke står for tur. Annette planlegger en arbeidsuke i Lofoten i mars og gleder seg til å besøke favoritt stedet Solsiden Brygge og den koselige vintage restauranten Himmel & Havn. Bare se på bildene under hvilken herlig atmosfære de har skapt på stedet med en harmonisk miks av brukte møbler og fotokunst.
De siste dagene har det vært full rulle i Lofoten med maling , styling og foto. Da var det utrolig hyggelig å bli invitert på gourmet aften og vinsmaking på Himmel og Havn. Britt Jorunn og Frida som driver restauranten har besøk av Marie Wiik som er sommelier. Hun skal hjelpe dem med å komponere en vinmeny til sommerens retter på restauranten. Tom og jeg var så heldige å få en helaftens innføring i den nye menyen med magisk gode retter og nydelige viner.
Da var siste dag av Lofoten turen her. Denne reisen var alt for kort, jeg kunne tenkt meg å bli minst en uke til her i paradis. Men i helgen skal jeg til Finland i 70 års bursdag til min onkel så da ble denne Lofot turen kortere enn vanlig.
Noe av det beste med Lofotbesøkene er alle frilufts aktiviteter. I sommer var vi endel ute med SUP (les om det her) og padlet men nå i det heftige vinterværet er det kajakk som gjelder. I går var jeg med Markus og Odd Bjørn på langtur et par timer i skuringen før kvelden.
Da var jeg hjemme fra Lofoten. I går kveld landet Tootsie og jeg på Gardermoen etter en uke i herlige Nord-Norge.